1.5.2012

Sorry for party rocking!

Moikka!
Eilen oli koulussa vappujuhla ja teemapukeutumista, päätin ottaa tyylikseni party rockin eli pukeuduin vähän LMFAO:n tyyliin! Oli tosi makeeta repäistä kerrankin kunnolla vikan vuoden kunniaksi.
Nyt alkaa pikkuhiljaa iskemään tajuntaan, että peruskoulu loppuu alle kuukauden päästä, eikä me olla meidän luokan kanssa välttämättä enää ikinä tällä porukalla yhdessä, koska ei kaikki varmaan tuu luokkakokouksiin ja semmosiin. Surullinen totuus, mutta sille ei voi mitään, joten tästä kuukaudesta pitää nauttia täysin rinnoin ja niin mä todellakin aion tehdä! This is the time of my life!♥

Tässä muutama kuva eiliseltä! Illasta mulla ei vielä ole kuvia, jos saan niitä niin voin julkaista ne harvat julkaisukelpoiset! Iltaa vietettiin Suvin, Suskin ja Sussun kanssa ja tietysti kaikkien niiden niittyläisten kanssa!


Katan ja Sussun teema oli merirosvot ja molemmilla oli upeet asut! Huomasi kyllä että ne oli panostanut niihin todella! Katan blogista löytyy lisää kuvia tytsyjen merirosvoiluista! Upeita kuvia, kannattaa käydä tsekkailee!

Tänään on vapaapäivä (kiitos siitä) ja ajattelin tehdä koulujuttuja. Huomenna meidän koulussamme on näyttämömusiikin gaala, jonne suosittelen tulemaan! Ohjelmisto on todella laadukas ja musiikki on hyvää.
Huomisesta tulee "päivä kuvina"-toivepostaus!
Saatan myös ehkä tänään tehdä videopostausta jos teitä kiinnostaa..

Puspus, Hanna♥

6 kommenttia:

 1. hihi, noi sun vaatteet on just hianot! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vappupuku :D Muutenkin kivan olone blogi :)

  http://chapsuuu.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :---)
   käyn tsekkaa sun blogin;)

   Poista
 3. lol miks meil ei ollu mitää noi coolii, ku oltii mikkolas! hieno asu :)

  VastaaPoista

Rikkokaa rajoja, tai siis kommentoikaa :)