21.4.2012

Ihanaa ystävät ihanaa!

Eilen oli kivaa. Pitkästä aikaa tosi kivaa! Seikkailin Maunulassa ja lauloin Adelen Someone like you. Seikkailin Sellossa josta selviydyin hiukan huojuvassa olotilassa Vapianoon syömään kanapastaa ja juustokakkua. Käykää Vapianossa, se kannattaa! Edullista, viihtyisää ja sopivan isot annokset. Nams.
Sieltä katsomaan Project X- leffaa, aivan mahtava! Mulle ensimmäinen leffa jonka jälkeen ihmiset on taputtanut. Mahtavat bileet.
Sieltä Kamppiseikkailun ja sikaripummimisen jälkeen Korsoon. Korsossa tapahtui kaverien kanssa paljon järjestelyä, kuiskuttelua ja irl-tetristä. Ella, Oona ja Joonas tuli meille siis yöksi ja oli kivaaa.
Aamulla Kampin kautta Itikseen Fammulle syömään, oon vieläkin täynnä. Tuli hirmuinen ikävä mun omaa mummua. Kampissa sain ilmaisen mansikan ja nauroin, koska mokasin ja hävetti. Nyt istun junassa nauttimassa auringosta matkalla Mikkolaan glitteroimaan Nellin kynsiä!
Pitäkää hauska viikonloppu, niin minäkin!

Puspus, Hanna
8 kommenttia:

 1. Onpas sulla kiva banneri (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. moi!!1 kato mää oon täälläki ja mulla on iha uus blogi!:D ja mmm. mansikoita♥ ja noi sun kynnet!!♥

  ps. käy kattoo ;>

  http://freaksrules.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kaikkialla!!!:---) jeiij lisää luettavaa hihi:)
   käyn tsiigaileeeeeee!
   Olit muuten oikees noist glitterien poistosta, huh mitä hommaa! en oo vielkää saanu niit irtii kokonaa vaik rapsutellu niit koht viikon... heheh :D

   Poista
 3. hei tosi kiva blogi sullaki ! :--) liityn ehdottomasti lukijaks!!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi sulla, liityin lukijaks ! Ja nam toi mansikka ja noi kynnet (---: Käy kattoo mun kans ja liity lukijaks jos tykkäsit ;-)

  http://avoir-du-chic.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:--) iteki tykkään noist kynsist tosi paljo :-) käyn tsekkaa sun blogin!

   Poista

Rikkokaa rajoja, tai siis kommentoikaa :)